top of page
Ryggtavla.jpg
_DSC1026.jpg

Om Oss

Vänermålarna drivs av Jörgen Nordmarker och Tommy Olsson. Både Jörgen och Tommy har arbetat som målare i över 30 år, och tillsammans har vi en mycket bred erfarenhet och kompetens inom måleriyrket. Vi är stolta över vårt yrke och att kunna titulera oss som Målarmästare, vilket innebär att vi är godkända av Sveriges Hantverksråd. Vilket är en trygghet för dig som kund när du anlitar oss! 

 

För oss är det viktigt att ha en god relation till dig som kund. Med erfarenhet och genom att vara engagerade och nyfikna så levererar vi hållbara måleriarbeten med hög kvalitet. 

Varmt välkommen att kontakta oss!

Nordmarker & Olsson

orange splash.png
Mästare logo fyrkantig.png

Vi är målarmästare!

Vänermålarna håller hantverket och kunskapen inom måleriyrket högt, så självklart är vi godkända och stolta Målarmästare. Vilket är en trygghet för dig som kund när du anlitar oss! 

 

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke och garanterar förutom stort yrkeskunnande och erfarenhet även pålitlighet som hantverksföretagare. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd till de hantverkare som uppfyller de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare (SFS 1995:1255 och SFS 1995: 1256).

bottom of page